مشاهده پست های بی پاسخ | مشاهده موضوعهای فعال تاریخ امروز دوشنبه 20 نوامبر, 2017 10:18 pm



پاسخ به موضوع  [ یک پست ] 
 طريقه استفاده از پورت ها در VB 
نویسنده پیام

عضو: پنجشنبه 29 نوامبر, 2007 12:33 pm
پست ها: 8
پست طريقه استفاده از پورت ها در VB
طريقه استفاده از پورت ها در VB
براي اين منظور ما از يك فايل dll به نام IO.dll استفاده ميكنيم كه توسط آن فايل ميتوان از پورت هاي كامپيوتر خواند و نوشت .

1.برنامه ويژوال بيسيك را اجرا كرده و New Project را انتخاب كنيد سپس از منو Project گزينه Add Module را انتخاب كنيد.

2. در پنجره اي كه باز مي شود دستورات
زير را تايپ كنيد.

Public Declare Sub PortOut Lib "io.dll" (ByVal Port As Integer, ByVal Value As Byte)
Public Declare Function PortIn Lib "io.dll" (ByVal Port As Integer) As Byte

3.بروي گزينه Form دو بار كليك كرده و دو كليد بروي آن قرار دهيد.

4. كدهاي زير را به ترتيب براي كليد هاي اول و دوم بنويسيد.

دستور Portout

پارامتر اول اين دستور يعني 888 شماره پورت خروجي است (بر حسب دسيمال)

پارامتر دوم كه در دستور اولي 1 و دومي 0 است داده ما هست كه به اين پورت ميخواهد انتقال پيدا كند.

شما مي توانيد توسط يك ولت متر و يا يك Led اين برنامه را آزمايش كنيد .

با اجراي برنامه و كليك بروي Line1 بيت D0 يك شده و ولت متر ولتاژ 5 را نشان ميدهد و اگر ديود نوري متصل باشد ديود روشن ميشود.
با اجراي برنامه و كليك بروي َAll lines off بيت D0 صفر شده و ولت متر ولتاژ 0 را نشان ميدهد و اگر ديود نوري متصل باشد ديودخاموش ميشود.


شنبه 29 دسامبر, 2007 1:23 pm
مشخصات شخصی
مشاهده پست های قبلی:  نمایش بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ یک پست ] 

افراد آنلاین

کاربران حاضر در این تالار: - و 9 مهمان


شما نمی توانید در این تالار موضوع جدید باز کنید
شما نمی توانید در این تالار به موضوع ها پاسخ دهید
شما نمی توانید در این تالار پست های خود را ویرایش کنید
شما نمی توانید در این تالار پست های خود را حذف کنید
شما نمی توانید در این تالار ضمیمه ارسال کنید

جستجو برای:
پرش به:  
cron
استفاده و نقل از مباحث سایت، فقط با ذکر منبع و لینک سایت میکرورایانه مجاز است.
Copyright © 2006 - 2010 MicroRayaneh - Powered by phpBB © phpBB Group
Valid CSS2 Valid XHTML 1.0
طراحی سایت : میکرو رایانه