من هم از ادب و متانت شما ممنونم
و توضیح بیشتر میدم:
درست اشاره کردید قطعا هر کسی بنا به دلایلی که خودش داره یه برنامه خاصی رو انتخاب می کنه . من در اون موقع با برنامه تالار گفتگوی خاصی کار نکرده بودم و لذا برای من تفاوتی وجود نداشت و بالاخره هم بعد از بررسی های زیاد، بر روی حداقل 5 الی 6 برنامه، این برنامه انتخاب شد و من مسئول نصبش شدم
خوشبختانه در اینجا همه چی رای گیریه ! و برای همین انتخاب هم رای گیری شد و رای بعدی رو هم دات نت نیوک آورده بود. دلیل عمده مخالفان هم ، دلیلی نبود که شما ذکر کردید چون موضوع مورد اشاره شما به ظاهر و قالب سایت و پلاگین ( که در phpbb مود گفته میشه) مربوطه و کاملا درست نوشتید در اینجا روی ظاهر کم کار شده و مد هم اصلا اضافه نمیشه!
در مورد کاربران هم درست نوشتید عمده کاربران سایت دانشجوی کامپیوتر هستند و گردانندگان اصلی سایت هم چند نفر از اساتید هستند و من در اینجا افتخار شاگردی ایشون رو دارم
البته الان چند تا سی ام اس هم بر روی سایت نصب و فعاله ( از برنامه های مدیریت عکس ، آپلود عکس ، آپلود فایل ومدیریت وبلاگ ومدیریت دانلود تا پرتال های معروف و مدیریت سایت...)
vBulletin یا به قول شما vB هم خیلی خوبه اما به شرطها... که شما بهتر از من می دونید.