مشاهده پست های بی پاسخ | مشاهده موضوعهای فعال تاریخ امروز یکشنبه 19 نوامبر, 2017 8:36 am



پاسخ به موضوع  [ 10 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدی
 خوردنيهاي شفا بخش 
نویسنده پیام
آواتار کاربر

عضو: شنبه 16 فوریه, 2008 1:02 pm
پست ها: 150
پست خوردنيهاي شفا بخش
كره

ضمیمه:
2.jpg


كمبود ويتامينهاى «آ» و «د» بدن را با مصرف كره تامين كنيد.
تاريخچه كره
قرنها است انسان كشف كرده است ، با زدن سرشير ماده اى محكم و خوشمزه به دست مى آيد كه وقتى نزديك آتش شود زود آب مى شود و عطرى به غذا مى دهد. اين ماده كره است . تكنولوژى جديد براى ساختن ، ماشينهاى مخصوصى اختراع كرده است كه به طور خود كار كره ساخته شده و قالب مى شود و در كاغذهاى مخصوص حفظ مى گردد.
با اكتشافات جديد ارتباطى ، صنعت لبنيات سازى هم ترقى كرده ، و اكنون كره اى كه در استراليا ساخته مى شود به انگلستان آمده و مصرف مى شود. در كشور ما ايران هم در حال حاضر مصرف كره همگانى شده و تقريبا همه صبحانه خود را با نان و كره و مربا مى خورند.

ارزش غذايى كره
كره غذايى ممتاز است كه ارزش كالرى آن قابل توجه است . صدگرم كره 750 كالرى حرارت توليد مى كند. كره خام شاه روغن مواد چربى حيوانى است .
در بعضى از كشورها در قانون مواد غذايى آنها براى كره مشخصاتى تعيين كرده اند از جمله در فرانسه چيزى بايد به نام كره ناميده شود كه از زدن خامه تازه يا از شير به دست آيد و 82 درصد آن مواد چربى خالص باشد (كه گلبولهاى چرب كرم شير است ) و در 18 درصد بقيه آن نبايد بيش از شانزده درصد آب باشد. كره تازه به فراوانى دو ويتامين اصلى دارد كه يكى ويتامين «» و ديگرى ويتامين «د» است . ويتامين «» رل بزرگى را در رشد بدن بازى مى كند و ويتامين «د» نقش مهمى در مبارزه با نرمى استخوان «راشيتيسم » به عهده دارد.
مقدار ويتامينهاى كره بستگى به طرز تغذيه دامها دارد، به عنوان مثال شير ماده گاوهايى كه با يونجه سبز و مخصوصا شبدر تغذيه شده اند دو برابر بيش از ماده گاوهاى ديگر است ، درصد گرم شير اين گاوها تا 5 هزار واحد ويتامين وجود دارد، حال آنكه شير حيواناتى كه با علف خشك يا نواله تغذيه شده اند نصف اين مقدار ويتامين دارد. به همين جهت است كره اى كه در تابستان به دست مى آيد بيش از كره زمستان ويتامين دارد.
بعضى از كارخانه هاى كره سازى كره شير تابستان را در بيست و پنج درجه برودت براى ايام زمستان نگه مى دارند تا كره اى كه در زمستان تهيه مى كنند داراى حداكثر ويتامين باشد.

مصرف كره خام به چه كسانى تجويز مى شود؟
هر كس از سلامت عادى برخوردار باشد بايد هر روز حداقل بيست گرم كره خام مصرف كند حتى كسانى كه نارسايى كبد دارند و يا از حيث روده ها عليل هستند بايد كره خام بخورند. كره را وقتى بپزند و به صورت روغن در آورند چون ويتامينهاى آن در اثر حرارت مى سوزد و از بين مى رود هضم آن ثقيل مى شود.

كره براى اين اشخاص توصيه نمى شود و نبايد مصرف نمايند:
1- كسانى كه چاق هستند و رژيمهاى خيلى سخت لاغرى را گرفته اند.
2- كسانى كه ميزان چربى خون آنها (كولسترول ) بالا است زيرا كره اسيدهاى چربى اشباع شده را كه مولد كولسترول هستند به وجود مى آورد.

مصرف كره براى اين اشخاص لازم است ؟
1- بچه ها كه بايد رشد بكنند. 2- مادران آينده . 3- كسانى كه كارهاى بدنى مى كنند.3- كسانى كه در نواحى سردسير زندگى مى كنند.
كره وقتى داغ مى شود ثقيل الهضم مى شود زيرا مواد چربى كره تبديل به آكرولئين مى شود.

كره را چگونه بايد حفظ كرد؟
كره را بايد دور از نور و روشنايى نگهدارى كرد زيرا نور و روشنايى آن را خراب مى كند. پس بايد آن را بسته بندى كرد و در كاغذهاى سولفوريزه يا آلومينيومى حفظ كرد. ظروف مسى يا آهنى براى كره خطرناك است و نبايد كره را در ظروف مسى يا آهنى ريخت .
كره در مقابل هوا تند مى شود و علت تندى كره اسيدبوتيريك است كه در آن پيدا مى شود و اين اسيد سم است . حيوانات آزمايشگاهى را با كره اى كه در مقابل هوا گذاشته اند و تند شده است تغذيه كرده اند و ديده اند خيلى زود دچار كمبود ويتامين «ب » شده اند. به همين علت است كه توصيه مى شود به بچه ها كره تند ندهند. كره را در يخچال از درجه صفر تا 10 مى توان حفظ كرد. كره را آب مى كنند و از آن روغن خوراكى تهيه مى كنند كه مدتى طولانى بماند ولى چون روى آتش جوشيده است بسيارى از مواد زنده و حياتى خود را از دست داده است .


برای مشاهده تصاویر و دانلود فایل های ضمیمه ، لازم است در سایت ثبت نام کرده و با نام کاربری خود وارد شوید. در حال حاضر ثبت نام در سایت رایگان است.

_________________
تصویر


یکشنبه 29 ژوئن, 2008 9:05 am
مشخصات شخصی
آواتار کاربر

عضو: شنبه 16 فوریه, 2008 1:02 pm
پست ها: 150
پست Re: خوردنيهاي شفا بخش
شير

ضمیمه:
3.jpg


ارزش غذايى شير
شير از نظر كالرى غذايى قابل توجه است . يك ليتر شير براى بدن ششصد تا هفتصد كالرى حرارت ايجاد مى كند. علاوه از نظر داشتن مواد غذايى كامل است چنان كه مى توان ساليانى دراز فقط با شير زندگى كرد.
شير براى بچه ها كاملا ضرورى است و بايد غذاى آنها تا هجده ماهگى بيشتر شير باشد و بعد از هجده ماهگى هم براى اين كه رشد آنها تامين گردد و تندرستى آنها در حد اعتدال باشد بايد شير بخورند.
طبق جديدترين آزمايشاتى كه به عمل آمده معلوم شده است يك ليتر شير براى بدن انسان سى گرم پروتئين ، سى و پنج گرم چربى ، چهل و پنج گرم قند شير، هفت گرم املاح معدنى كه بين آن 25/1 گرم كلسيم ، يك گرم فسفر، يك گرم و نيم سديم و بيش از پانزده نوع ويتامين مخصوصا ويتامينهاى ((آ))و ((ب )) و ((د)) تهيه مى كند.
يك ليتر شير را وقتى بنوشيم نصف مواد سفيده اى كه براى بدن ما لازم است تامين مى شود زيرا يك ليتر شير دويست گرم مواد سفيده اى بيش از گوشت ، نصف چربى مورد احتياج ، به مقدار كامل كلسيم و ويتامين ((ب 2)) و نصف احتياج بدن به ويتامين ((آ)) و يك سوم احتياج به ويتامين هاى ((ب 1)) را براى ما تامين مى كند. علاوه بر خواص محكم كردن استخوانها، شير ادرار آور و ضد سم است به همين جهت سالها شير خام و نجوشيده را براى معالجه مسموميت تجويز مى كردند. شير كمى ملين است . اشخاصى كه داراى روده هاى عليلى هستند اگر به مقدار زيادى شير بخورند دچار اسهال مى شوند.
يكى از مزاياى خاص شير اين است كه در مقابل ارزش غذايى مخصوص ‍ خود بهاى آن ارزان است . خلاصه ، شير اساس تغذيه ما را بوجود مى آورد. بعلاوه نبايد فراموش كرد كه شير غذايى كامل است و بهتر است با صبحانه و عصرانه مصرف شود.

شير بخوريم يا نخوريم ؟
همه مردم از كوچك و بزرگ بايد شير بخورند مگر اين كه در مقابل پروتئين شير حالت حساسيت (آلرژى ) داشته باشند.
كسانى كه هضم مشكلى دارند، مبتلا به قولنج مى شوند، اسهال مى گيرند، و يا چاق هستند به علت آنكه شير مواد غذايى كامل دارد و سرشار از مواد چربى است نبايد شير بخورند ولى اشخاص چاق مى توانند شير چربى گرفته بخورند.
كسانى كه از كبد رنجورند و يا عارضه اى در كيسه صفرا دارند و در نتيجه نمى توانند چربى شير را تحمل كنند بايد شير چربى گرفته بخورند.
كسانى كه فشار خون دارند، كسانى كه مرض قلبى دارند و يا دچار نفريت حاد (ورم چربى كليه ها) هستند مى توانند شير چربى گرفته و ((دزوده (2))) بخورند (اين شيرى است كه با طريقه مخصوصى مواد چربى و املاح نمكى آن را مى گيرند).
اشخاصى كه ديابت (بيمارى قند) دارند مى توانند شير مصرف كنند ولى در موارد خيلى وخيم به آنها شيرى مى دهند كه از مواد قندى بكلى خالى شده است و به نام شير ((دگلوسيده (3))) معروف است .

مصرف شير مخصوصا به اين اشخاص توصيه مى شود.
1- بچه ها: كودكان بايد حداقل هر روزه سه ربع ليتر شير بنوشند. 2- خانمهاى حامله . 3- خانمهاى شيرده . 4- كسانى كه از بستر بيمارى برخاسته اند و دوران نقاهت را مى گذرانند. 5- پيران . زيرا شير استخوان پيرها را محكم مى كند. بعلاوه چون آنها دندان ندارد خوردن شير مثل غذاهاى سفت برايشان توليد زحمت نمى كند. 6- كسانى كه تحت عمل جراحى قرار گرفته اند و اشتهاى خود را از دست داده اند. 7- كارگرانى كه كارهاى سخت بدنى مى كنند. 8- ورزشكاران . در كشورهاى شمالى اروپا قهرمانان ميدانهاى ورزشى در روزهاى پيش از مسابقه غذاى خود را منحصر به شير مى كنند جز شير چيز ديگرى را نمى خورند. 9- كسانى كه كار فكرى مى كنند، اينها اگر در يكجا نشسته اند و حركت نمى كنند بايد شير چربى گرفته را به شير چربى دار ترجيح دهند.
با وجود اين نبايد در نوشيدن شير افراط كرد. كسانى كه در مصرف شير زياده روى مى كنند و هر روزه دو يا سه ليتر شير مى نوشند خود را در معرض ‍ حوادث زير قرار مى دهند.
1- هيپر كلسيمى : خوانديم كه مصرف يك ليتر شير در روز به اندازه كافى براى بدن كلسيم تهيه مى كند كسانى كه روزى دو يا سه ليتر شير بنوشند اعتدال كلسيم و فسفر بدن آنها به هم مى خورد و در استخوانهاى آنها مقدار زيادى كلسيم جمع خواهد شد.
2- هيپرويتامينوز: هيپرويتامينوز حالتى است كه در شخص ويتامينها بيش ‍ از اندازه لزوم جمع مى شود و چنين حالتى مثل كمبود ويتامينها عوارض و اختلالاتى در بدن ايجاد مى كند.
كسانى كه شير را به تنهايى دوست ندارند مى توانند آن را با قهوه ، دارچين ، وانيل ، هل و كاكائو معطر كنند و بنوشند و يا سوس سفيد از آن تهيه كنند. پنير مى تواند جاى شير را بگيرد و كسانى كه نمى توانند شير را هضم كنند مى توانند به جاى شير پنير بخورند و يا ماست و بستنى شير مصرف نمايند.
معمولا شير سرد و يخ كرده و مخصوصا بستنى بهتر و زودتر از شير گرم هضم مى شود.


برای مشاهده تصاویر و دانلود فایل های ضمیمه ، لازم است در سایت ثبت نام کرده و با نام کاربری خود وارد شوید. در حال حاضر ثبت نام در سایت رایگان است.

_________________
تصویر


یکشنبه 29 ژوئن, 2008 9:17 am
مشخصات شخصی
آواتار کاربر

عضو: شنبه 16 فوریه, 2008 1:02 pm
پست ها: 150
پست Re: خوردنيهاي شفا بخش
تخم مرغ

ضمیمه:
12.jpg

اول تخم مرغ به وجود آمد يا مرغ ؟
تخم مرغ در آشپزى زياد مصرف مى شود، با تخم مرغ غذاهاى عالى و ممتاز مثل املت ، كوكو، خاگينه و دلمه تخم مرغ و دسرهاى مختلف و كرم و انواع نانهاى شيرينى درست مى كنند،
بعلاوه با زرده تخم مرغ سس مايونز و ((سابايون )) درست مى كنند، خلاصه زرده تخم مرغ سس و پتاژ را سفت مى كند حال آنكه سفيده تخم مرغ ژله و بويونهاى گوشت را صاف و روشن مى كند.
سفيده تخم مرغ را اگر زياد بزنند كه به صورت برف در آيد باعث ورآمدن بيسكويت و نانهاى شيرينى مى شود.
تخم مرغ اگر تازه باشد از غذاهاى سالم و سرشار از مواد غذايى است كه با مصرف آن تمام موادى را كه بدن لازم دارد به آن مى رساند: مثل : آب ، پروتئين ، املاح معدنى ، ماده گرانبهاى لسيتين و ويتامينهاى آ، ب ، د.
چون تخم مرغ داراى مواد پروتئين كامل مى باشد مى تواند جانشين گوشت و ماهى شود و چنانكه مى دانيد پروتئين گوشت و ماهى از موادى است كه براى رشد و مرمت بدن لازم است .
به همين علت است كه بچه كوچك به شرط اينكه در مقابل اين غذا حساسيت نداشته باشد مى تواند هر هفته چند تخم مرغ بخورد.
يكى از پزشكان متخصص در بيماريهاى كودكان كه آمريكايى است و نامش ‍ دكتر اسپاك مى باشد براى بچه هاى كوچك توصيه مى كند، كه هر روز تخم مرغ مصرف نمايند.
سرعت هضم تخم مرغ بستگى به تازه بودن تخم مرغ و طريقه و روش و درجه پختن آن دارد.
براى بچه هاى كوچك ، شما مادران عزيز بايد در آغاز نصف زرده تخم مرغ مرغ پخته را در غذاى او حل كنيد و به او بدهيد.
اگر بچه شما تخم مرغ را خوب هضم مى كند مى توانيد در هر هفته اول يك تخم مرغ كامل و از هفته دوم دو تخم مرغ به او بدهيد.
وقتى بچه شما به يك سالگى مى رسد مى توانيد به جاى تخم مرغ سفت به او هر هفته دو يا سه عدد تخم مرغ عسلى و يا پوشه (تخم مرغى است كه آن را از پوست در آورده و در آب و يا شير مى پزند) بدهيد.
تخم مرغ اگر به صورت نيمرو و يا املت يا خاگينه تهيه شود هضم آن به سختى و اشكال صورت مى گيرد زيرا تخم مرغ در روغن داغ و در حرارت بالا پخته مى شود بنابراين كسانى كه داراى كبد حساسى هستند نبايد آن را بخورند.
وقتى تخم مرغ مى خواهيد بخريد سعى كنيد كه تخم مرغ تازه روز را بخريد ولو از شهر خارج شويد و براى خريد تخم مرغ به مزارع مرغدارى برويد به زحمت آن مى ارزد زيرا علاوه بر آنكه تخم مرغ تازه زود هضم مى شود و مواد ضرورى را به بدن مى رساند وقتى با تخم مرغ تازه غذا و يا شيرينى درست كنيد طعم خوشى به مذاق مى دهد.
اگر تخم مرغ را باز كرديد سفيده يا زرده آن زيادى ماند آن را از جريان هوا محفوظ كنيد و در جاى خنكى حفظ كنيد و هر چه زودتر آن را مصرف نماييد زيرا تخم مرغ وقتى از پوست در آمد چه سفيده چه زرده آن را اگر نپخته يا كم پخته باشد خيلى زود سمى مى شود.
شما مى توانيد تازه بودن تخم مرغ را به طريق زير كنترل كنيد:
در ظرف آبى كه ده درصد آن نمك است (يعنى اگر ظرف شما نهصد گرم آب دارد صدگرم آن بايد نمك باشد.)
تخم مرغها كه خام است در آب بيندازيد و به طرز قرار گرفتن آن در آب نمك توجه كنيد. تخم مرغ ها كه مال روز است در ته ظرف مى ماند، تخم مرغ هايى كه شش روز است يك طرف آن بالا مى آيد ولى باز هم در ته ظرف مى ماند ولى شما بايد آنها را مثل تخم مرغ تازه بدانيد.
اگر تخم مرغ ها يك ماهه باشد در وسط ظرف آب مى آيد و شناور مى ماند و سر آن به پائين متوجه مى شود.
تخم مرغهايى يك ماه و نيم از عمر آن گذشته است در سطح آب مى آيند و سر آنها به پايين متوجه مى شود.
تخم مرغهايى كه بيش از شش هفته از عمر آن گذشته است نصف تخم مرغ از آب بيرون مى آيد و بطور افقى در آب شناور است .
بطور كلى بدانيد كه هر قدر تخم مرغ تازه باشد كمتر هوا گرفته و در نتيجه وقتى در آب نمك آن را شناور كنيد چون هوا ندارد به ته ظرف مى رود و نمى تواند در آب شناور باشد و برعكس اگر كهنه بود از ته ظرف بالا آمده و شناور مى ماند.
تخم مرغ براى كبد بد است ... نبايد بيش از سه تخم مرغ در هفته خورد.

چگونه مى توان فهميد كه تخم مرغ تازه است ؟ آيا تخم مرغ مغذى است ؟
از تخم مرغ زياد گفته اند و شما شنيده ايد البته مطالبى كه گفته اند و شما شنيده ايد قسمتى حقيقت دارد و قسمتى از آن من در آوردى است .
اگر مى خواهيد به حقيقت تخم مرغ واقف شويد اين مقاله را بخوانيد تا به اسرار يكى از مواد اصلى زندگى انسان پى ببريد.

تاريخچه تخم مرغ
اول تخم مرغ به وجود آمد يا مرغ ؟
اگر شما بگوييد اول تخم مرغ به وجود آمده است به شما جواب خواهند داد اين تخم مرغ از مرغ خارج نشده است و اگر بگوييد اول مرغ به وجود آمده است خواهند گفت كه اين مرغ از تخم مرغ به دنيا نيامده است .
تخم مرغ ، هسته حيات و زندگى است و كاملترين غذايى است كه خداوند آفريده است .
در انگلستان كتابى درباره افسانه هاى تخم مرغ منتشر شده است . در اين كتاب آن چه راجع به تخم مرغ گفته و نوشته اند جمع آورى گرديده است .
يكى از آن رسوم اين است كه دهقانان لانكاشير پوست تخم مرغ را در آتش ‍ نمى اندازند و عقيده دارند اگر كسى پوست تخم مرغ را در آتش نمى اندازند و عقيده دارند اگر كسى پوست تخم مرغ را در آتش اندازد مرغ از تخم كردن مى افتد.
همچنين تخم مرغ را در جويبار و جايى كه آب جارى دارد، فرو نمى كنند و عقيده دارند اين كار تخم مرغ را خراب مى كند. به هر حال تخم مرغ غذايى كامل است .
از نظر غذاشناسان تخم مرغ يكى از مواد غذايى است كه سرشار از مواد حياتى است و در حجم كمى كه دارد همه مواد لازم براى بدن ما را در بر گرفته است زيرا از همين تخم مرغ است كه يك پرنده كوچك با تمام اعضاى كامل بدن به وجود مى آيد. تخم مرغ به استثناى ويتامين ث داراى تمام ويتامين ها و املاح معدنى و همچنين فسفر و آهن مى باشد ولى از نظر كلسيم زياد غنى نيست .
زرده تخم مرغ داراى حداكثر عناصر مغذى است ولى سفيده تخم مرغ فقط داراى پروتئين خالص است . چربى تخم مرغ كه داراى ازت و فسفر است در تمام زرده آن پخش شده است و داراى ارزش زيادى مخصوصا از نظر لسيتين مى باشد و چنانكه مى دانيد و دكتر گيلوردهاوزر غذاشناس نامى براى شما شرح داده است ، لسيتين مقوى سيستم اعصاب است .
تخم مرغ غذاى كاملى است و از نظر ارزش غذايى اگر با گوشت مقايسه كنيم داراى صد در صد مواد غذايى است در حالى كه گوشت داراى هشتاد و چهار درصد مواد غذايى است . دو عدد تخم مرغ را اگر بكشيم و وزن آن 115 گرم باشد معادل صد گرم گوشت يا ماهى و يا چهارصد گرم شير است .
تخم مرغ غذاى رشد بچه ها است و داراى چهار ماده اصلى براى رشد بدن است كه آن چهار ماده عبارت از: 1- لسيتين 2 - فسفر 3 - آهن 4 - ويتامين ها است . شما كه مادر هستيد به بچه هاى خود تخم مرغ بدهيد و بگوييد تخم مرغهايت را بخور كه بزرگ شوى .
تخم مرغ از نظر مواد قندى فقير است و با اينكه غذاى كاملى است چاق نمى كند و داراى مقدار كمى كالرى است يعنى يك تخم مرغ متوسط داراى 80 كالرى است . تخم مرغ به خوبى و سهولت هضم مى شود و چربى آن به سرعت جذب مى گردد. يك كودك شيرخوار چند ماهه چربيهاى مختلف را به سختى هضم مى كند ولى چربى تخم مرغ را بزودى هضم مى كند.
تخم مرغ بايد تازه باشد و خوب پخته باشد اگر كهنه باشد و خوب نپخته باشد هضم آن به كندى صورت مى گيرد و در بعضى اشخاص توليد عوارضى مى كند. بعضى از اشخاص در مقابل تخم مرغ حساسيت دارند و عوارض آن فورا به صورت كهير، اگزما، خارش پوست شروع مى شود. اينها بايد از مصرف تخم مرغ با همه فوايدى كه دارد خوددارى كنند. كسانى كه كبدى حساس دارند مى توانند تخم مرغ را هضم كنند زيرا تخم مرغ وقتى خورده شود ترشح كيسه صفرا را تقويت مى كند و همين ترشحات باعث هضم تخم مرغ مى شود.
كسانى كه از نظر كيسه صفرا كسالت دارند نبايد زرده تخم مرغ را بخورند. آنها بايد سفيده تخم مرغ زده را به شكل خاگينه و كوكو يا نان شيرينى بخورند.
تخم مرغ براى بچه ها و زنان آبستن يا شيرده و كسانى كه كار فكرى مى كنند و ورزشكاران مفيد است . اشخاصى كه كم خون و ضعيف هستند بايد براى تقويت خود تخم مرغ بخورند.
مقدار مصرف تخم مرغ حداكثر شش تخم مرغ است ولى كارگرانى كه كارهاى سخت بدنى مى كنند مى توانند در روزه دوازده تخم مرغ بخورند.
تخم مرغ را پانزده روز در تابستان و سه هفته در زمستان به طور متوسط در يخچال مى شود حفظ كرد.
تخم مرغ را اگر با آب بشوييد طبقه محافظ آن از بين مى رود و زودتر خراب مى شود. بنابراين تا قبل از مصرف آن را نشوييد و دستكارى نكنيد. ساده ترين طريقه حفظ تخم مرغ اين است كه آن را در يك كاغذ بپيچند و در جايى كه از جريان هوا محفوظ است نگه داريد يا آنرا در جاى مخصوص ‍ تخم مرغ در يخچال حفظ كنيد.


برای مشاهده تصاویر و دانلود فایل های ضمیمه ، لازم است در سایت ثبت نام کرده و با نام کاربری خود وارد شوید. در حال حاضر ثبت نام در سایت رایگان است.

_________________
تصویر


یکشنبه 29 ژوئن, 2008 9:25 am
مشخصات شخصی
آواتار کاربر

عضو: شنبه 16 فوریه, 2008 1:02 pm
پست ها: 150
پست Re: خوردنيهاي شفا بخش
گوشت

ضمیمه:
1.jpg

گوشت بره، مرغ، جوجه، ماهى و بوقلمون هر كدام چه خواصى دارند؟

گوشت بره
گوشت بره خيلى جوان بيش از پانزده درصد چربى ندارد و مى توان از آن غذاهاى لذيذ و خوشمزه اى تهيه كرد. وقتى گوشت بره را از قصابى مى خريد به قصاب بگوييد و از او بخواهيد كه تمام چربيهاى آن را بگيرد و بقيه چربى آن را كه لابلاى گوشت نهفته است خودتان بگيريد.
وقتى گوشت بره را كباب كنيد قسمتى از چربى آن از گوشت در آمده و خارج مى شود و گوشت تقريبا بى چربى در اختيار شما مى گذارد.
طاس كباب بره با سبزيهاى تازه و متنوع غذايى است كه مخصوص ضيافت خدايان است .
شب آن را تهيه كنيد و در يخچال بگذاريد و فردا براى ناهار كه خواستيد مصرف كنيد نخست چربيهاى آن را كه رو آمده و ماسيده است بگيريد و دور بريزيد و بعد آن را گرم كنيد و به سر ميز ناهار بياوريد.
در آشپزخانه هاى مزارع زيبايى گوشت بره را وقتى مى خواهند بپزند با آتش ‍ ملايمى آن را مى پزند.
تمام متخصصان غذاشناسى با آزمايشهاى متعددى كه كرده اند، ثابت نموده اند كه با آتش ملايم اگر غذاى گوشتى را بپزند به مقدار زيادى ويتامينها و املاح معدنى آن محفوظ مى ماند و به غذا طعم و مزه خوبى مى دهد.
براى اينكه سس غذاى شما كم چربى باشد طريقه عملى و ساده اى را براى شما شرح مى دهم كه طبق آن رفتار كنيد و آن اين است كه چهار يا سه قطعه مكعب كوچك يخ را در صافى پارچه اى بريزيد و آن صافى را در ظرف سس فرو كنيد و در آوريد تا چربى هاى زيادى سس به آن بچسبد و سس كم چربى و سالمى براى شما تهيه كند اين سس را با هر غذايى كه ميل داشتيد بدون هيچگونه دغدغه خاطر و نگرانى بخوريد.


برای مشاهده تصاویر و دانلود فایل های ضمیمه ، لازم است در سایت ثبت نام کرده و با نام کاربری خود وارد شوید. در حال حاضر ثبت نام در سایت رایگان است.

_________________
تصویر


یکشنبه 29 ژوئن, 2008 9:38 am
مشخصات شخصی
آواتار کاربر

عضو: شنبه 16 فوریه, 2008 1:02 pm
پست ها: 150
پست Re: خوردنيهاي شفا بخش
گوشت مرغ

گوشت مرغ را همه خورده اند و مى شناسند، يكى از غذاهاى خوشمزه اى است كه اگر بر طبق آخرين دستورات آشپزى تهيه كنند اهميت زيادى خواهد داشت .
به خاطر داشته باشيد كه مرغ هر چه جوانتر باشد چربى آن كمتر است چنانكه چربى جوجه ده درصد و چربى مرغ چهل درصد است .
چربى مرغ هم از چربيهاى سفت است كه هيچ وقت شما نبايد چربى آن را به شوهرتان بدهيد و بايد بيش از آنكه مرغ را بپزيد كاملا چربيهاى آن را جدا كنيد و دور بريزيد.
براى تهيه خوراك مرغ به هيچ وجه نبايد چربى ها و روغن هاى حيوانى مصرف كنيد فقط كافى است كمى روغن مايع نباتى به آن بماليد و آن را كباب كنيد و يا در كوره بگذاريد تا سرخ شود.
به هيچ وجه روغن مرغ و يا روغنهاى گوشت را مصرف نكنيد.

گوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون هم يكى از غذاهاى پروتئين دار خوشمزه و مطبوع است . مقدار چربى گوشت بوقلمون بستگى به غذايى است كه به او داده اند و بايد توجه كرد كه اگر بوقلمون را براى فروش چاق كرده اند گوشت آن داراى چربى زياد است در حالى كه پرندگان نبايد بيش از ده پانزده درصد چربى داشته باشند.
اگر شما شكارچى هستيد و به شكار پرندگان حلال گوشت مى رويد بايد حتما بگوييم كه گوشت اين پرندگان ، كم چربى و بسيار مغذى است .

_________________
تصویر


یکشنبه 29 ژوئن, 2008 9:43 am
مشخصات شخصی
مشاهده پست های قبلی:  نمایش بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 10 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدی

افراد آنلاین

کاربران حاضر در این تالار: - و 4 مهمان


شما نمی توانید در این تالار موضوع جدید باز کنید
شما نمی توانید در این تالار به موضوع ها پاسخ دهید
شما نمی توانید در این تالار پست های خود را ویرایش کنید
شما نمی توانید در این تالار پست های خود را حذف کنید
شما نمی توانید در این تالار ضمیمه ارسال کنید

جستجو برای:
پرش به:  
cron
استفاده و نقل از مباحث سایت، فقط با ذکر منبع و لینک سایت میکرورایانه مجاز است.
Copyright © 2006 - 2010 MicroRayaneh - Powered by phpBB © phpBB Group
Valid CSS2 Valid XHTML 1.0
طراحی سایت : میکرو رایانه